‘MHP, Bahçeli sonrası elindeki dosyaları sonsuza kadar gömebilir’

Artı Gerçek yazarı Hayko Bağdat: "MHP’nin bundan sonraki en büyük taktiği savaşmak değil sıvışmak olabilir. MHP, Bahçeli’den sonra gelecek genel başkanlarını seçerken gözlerden uzak kalmayı tercih edebilir. Ellerindeki dosyaları sonsuza kadar gömebilirler."

KRONOS 26 Haziran 2024 GÜNDEM

Artı Gerçek yazarı Hayko Bağdat, erken seçimin geldiğini belirttiği yazısında AKP’nin CHP’ye yaklaştığını, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de mevcut durumdan rahatsız olduğuna dikkat çekti. Hayko Bağdat, “MHP’nin bundan sonraki en büyük taktiği savaşmak değil sıvışmak olabilir. Kadroları ve sokak gücüyle yetinerek partisini baraj altına indirebilir. MHP, Bahçeli’den sonra gelecek genel başkanlarını seçerken gözlerden uzak kalmayı tercih edebilir. Ellerindeki dosyaları sonsuza kadar gömebilirler” dedi.

Hayko Bağdat’ın yazısı şöyle:

“Bahçeli iktidardayken hükümeti sabote etmeyi bilen bir lider. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2002 yılında partisi hükümet ortağıyken de erken seçimin yolunu açmıştı. Bu seçimden, o dönem yeni kurulmuş olan AK Parti tek başına iktidar olarak çıkarken, hükümet ortağı üç parti (DSP, MHP, ANAP) baraja takılarak Meclis dışında kalmıştı.

MHP’nin bundan sonraki en büyük taktiği savaşmak değil sıvışmak olabilir. Kadroları ve sokak gücüyle yetinerek partisini baraj altına indirebilir. MHP, Bahçeli’den sonra gelecek genel başkanlarını seçerken gözlerden uzak kalmayı tercih edebilir. Ellerindeki dosyaları sonsuza kadar gömebilirler. Daha önce yaptılar, yine yaparlar.

İlk genel seçimlerde büyük bir hezimet yaşama ihtimalleri var. Erdoğan tilki gibi planlarla CHP’ye yaklaşıyor. Bir çıkış yolu arıyor. CHP, Erdoğan ile yumuşamayı konuşurken adeta ateşle oynuyor. Fakat Özgür Özel’in bir bildiği vardır diye düşünülüyor. MHP ise kaçacak, saklanacak bir delik bulabilmek için gemileri yakmaya hazırlanıyor.

Genel seçimler gittikçe yaklaşıyor…”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com