Bahçeli’den sürpriz basın toplantısı: Gündeminde ne var?

Devlet Bahçeli bugün sürpriz bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının içeriğine dair bilgi verilmezken erken seçim iddiaları gündeme geldi.

KRONOS 23 Temmuz 2024 GÜNDEM

MHP lideri Devlet Bahçeli sürpriz bir şekilde partisinin Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleme kararı aldı. MHP’den yapılan açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin salı günü basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu. Saat 11.00’de Genel Merkez binasında yapılacak basın toplantının içeriğine ilişkin bir bilgi verilmedi.

Bahçeli’nin “erken seçim” üzerine konuşabileceği iddiaları ortaya atıldı. Halk TV’ye konuşan CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, “Bahçeli ne zaman açıklama yapacak olsa herkesin aklına ilk gelen konu ‘erken seçim’ oluyor. İnşallah yanılırım ama ben beklemiyorum” ifadelerini kullandı.

Bahçeli son dönemde, Türkiye’ye gelen ÖSO komutanlarının kendisini ve ardından suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etmesiyle gündeme gelmişti.

Özel Harekât Başkanı Süleyman Karadeniz’in Bahçeli’nin elini öpmesi tartışmalara neden olmuştu.

MHP, son olarak eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasıyla bir kez daha gündeme geldi. MHP’nin müdahillik talebindeki dilekçesinde, gazeteci ve parti genel başkanlarının da olduğu yüzden fazla isimden şikayetçi olduğu ortaya çıkmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com