Bakan Selçuk: Okullar 6 Eylül’de açılacak

Milli Eğitim Bakan Selçuk “Tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos’ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül’den itibaren öğrencilerimiz gelecek” dedi.

KRONOS 05 Temmuz 2021 GÜNDEM

Ziya Selçuk, Milli Bakanlığı görevinden istifa etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı bir televizyon programında, “Okullar ne zaman açılacak?” sorusuna Selçuk, ”6 Eylül’den itibaren öğrencilerin gelmesini bekliyoruz” şeklinde cevabını verdi.

Habertürk TV’de Açık ve Net programında Kübra Par’ın sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların açılış tarihini duyurdu. Selçuk, “17 Ağustos’ta öğretmenleri, 6 Eylül’de öğrencilerimizin gelmesini bekliyoruz” dedi.

Bakan Selçuk, öğretmenlerin yüzde 15’inin aşı olmadığını belirterek, “Zamanlama, lojistik nedenler olabilir. Yaptırmak istemeyebilir. Bu konuyla ayrıntılı analiz henüz bitmedi. Bizim ‘aşı olmayan öğretmenin eğitim, öğretim yapması söz konusu olamaz’ diye bir yaklaşımımız hukuki olarak olamaz. Biz de gerekirse bire bir konuşur, dertleşiriz. Hiçbir öğretmenimiz hiçbir çocuğu riske atacak bir tercihte bulunmaz” diye konuştu.

 

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com