Bakanlıktan istifa eden Mehmet Özhaseki: Aktif siyaseti noktalıyorum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından istifa eden Mehmet Özhaseki, aktif siyaseti bıraktığını söyledi.

KRONOS 05 Temmuz 2024 GÜNDEM

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki.

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, görevinden ayrılmasının ardından memleketi Kayseri’ye gitti. Mehmet Özhakesi, “Tabii yolun sonuna geldik. Her işin bir başlangıcı, bir de sonuçlanması var. Milletin malını, menfaatlerini kollamak dışında hiç kimseyi kollayalım diye bir derdimiz olmadı. Çok şükür bugün de artık aktif siyasi hayatı noktalıyoruz” dedi.

Özhaseki’yi Kayseri Havalimanı’nda Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Mehmet Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, “Tabii yolun sonuna geldik. Her işin bir başlangıcı var. Bir de sonuçlanması var. Cumhurbaşkanımızın ısrarlı davetiyle Ankara macerası başladı. Orada bakanlık dönemi yine zordu, ‘Çukur’ eylemleri vardı. Arkasından genel başkan yardımcılığı ve yine depremin olduğu bir dönemde 1 yıldan fazladır da mücadelemizi devam ettiriyoruz. Benim de prensiplerim oldu. Onlardan şu ana kadar taviz vermedim. Cenabıhak bundan sonra da verdirmesin. Doğruluktan ayrılmadık. Kamunun, yetimin malını kendi malımızdan ve canımızdan aziz bildik. Milletin malını, menfaatlerini kollamak dışında hiç kimseyi kollayalım diye bir derdimiz olmadı. Çok şükür bugün de artık aktif siyasi hayatı noktalıyoruz” ifadelerini kullandı.

Özhaseki’nin yerine Murat Kurum atanmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com