‘Belki de Fenerbahçe’de son maçını oynadı’

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçeli oyuncu Krunic'in performansını eleştirdi: "Belki de son maçını oynadı. Krunic'in artık valizini toplayıp uçağa binip gitse, kimse neden geldi, neden gitti diye söylemez."

KRONOS 31 Temmuz 2024 SPOR

Fenerbahçe-Lugano maçının ardından değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Krunic’in performansını eleştirdi. “Belki de Fenerbahçe’de son maçını oynadı” diyen Nihat Kahveci, “Krunic’in artık valizini toplayıp uçağa binip gitse, kimse neden geldi, neden gitti diye söylemez” dedi.

Kahveci, “Top kaybında seyirci de tepki gösterdi. Değişiklikle Mourinho da gerekeni yaptı. Kötü oynayan oyuncu ıslıklanır, iyi oynayan alkışlanır. Krunic, geldiği günden beri gösterdiği performansla ıslıklanmayı hak etti” ifadelerini kullandı.

Bir Youtube kanalına konuşan Kahveci, “İki maçta 6 gole okeyim ama yenilen 4 gole değilim. 2 karşılaşmanın da net bir şekilde en iyi oyuncusu Edin Dzeko” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe’nin oynadığı bu oyunun Lille’i elemeye yetmeyeceğini belirten Nihat Kahveci, şöyle devam etti:

“Fransa’da atletik takımlar beni endişelendiriyor. Rennes maçlarında görmüştük. Bu maçlarda çok iyi defans yapılması lazım. Atletik ve fizik yapısı iyi bir takım var karşımızda.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com