Beraat ettiği halde görevine dönemeyen KHK’lı öğretmen hayatını kaybetti

Muğla'da KHK ile ihraç edildikten sonra pazarcılık ve emlakçılık yapan sosyal bilgiler öğretmeni Özden Kıvançlı (46), Muğla Dalaman Merkez Camii'de kılınan namazdan sonra defnedildi. Kıvançlı yargılandığı davada beraat ettiği halde göreve iade edilmemişti.

SEVİNÇ ÖZARSLAN 15 Eylül 2024 GÜNDEM

Muğla Menteşe Türdü 100. Ortaokulu’nda görev yaparken ihraç edilen ve hakkında açılan davadan beraat ettiği halde görevine iade edemeyen KHK’lı sosyal bilgiler öğretmeni Özden Kıvançlı (46), trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 15.30’da Aydın-Muğla Karayolu Çine Çaltı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Melek Kıvançlı yönetimindeki 48 AB 005 plakalı otomobil yol hakimiyetini kaybederek tarlaya uçtu.

Kazada araç içerisinde bulunan anne M.K. ve çocukları E. M. K., ile E., S., K. ağır yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken baba Özden Kıvançlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İhraç edildikten sonra pazarcılık yapan Özden Kıvançlı, en son Muğla’da emlakçılık işiyle uğraşıyordu. İki kızı bulunan Kıvançlı’nın cenazesi bugün Muğla Dalaman Merkez Camii’de öğle vaktinde kılınacak namazdan sonra defnedilecek.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com