‘Bilip söyleyemediklerimiz var’ diyen Galip Ensarioğlu’ndan yeni açıklama

Narin'in Kuran kursundan çıkarken başındaki tülbentinin evde bulunduğunu söyleyen Ensarioğlu: "Bu, Narin’in eve ulaştığını gösteriyor. Bunlar, Narin’in ‘görmemesi gereken’ bir şey gördüğü için, amcası Salim Güran tarafından öldürülmüş olabileceği düşüncesini akla getiriyor."

KRONOS 11 Eylül 2024 GÜNDEM

Diyarbakır’da çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın soruşturması hakkında “Bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız” sözleriyle tepki çeken AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’ndan yeni bir açıklama geldi.

Tutuklanan amca Güran’ın aracında Narin’in DNA izinin tespit edildiğini ve Kuran kursundan çıkarken başındaki tülbentinin evde bulunduğunu söyleyen Ensarioğlu, “Bu önemli bir bilgi çünkü Narin’in eve ulaştığını gösteriyor. Bunlar, Narin’in ‘görmemesi gereken’ bir şey gördüğü için, amcası Salim Güran tarafından öldürülmüş olabileceği düşüncesini akla getiriyor” dedi.

8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi 19 gün sonra bulundu. Soruşturmada kapsamında annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran, iki ağabeyi ve amcalarının da aralarında olduğu 24 kişi gözaltına alındı. Son olarak, Narin’in cesedini amca ile birlikte çuval içine koyup dereye bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklandı.

‘AİLE BİZİM DOSTLARIMIZ’

Aile üyelerinin gözaltına alındığı gün AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, “Soruşturmada gizlilik var. Konu çok hassas. Ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com