CHP: Bahçeli ‘AKP’nin ne kadar yasa dışı işi varsa dosyaları elimde’ demek istiyor

CHP'li Hasan Öztürkmen, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tartışma yaratan elinde tuttuğu dosyalı fotoğrafla ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

KRONOS 20 Haziran 2024 GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları Başkanı Ayşe Ateş’le görüşmesinin öncesinde elindeki “Allah bana yeter” yazılı yüzüğü ile tuttuğu dosyanın içeriğine ilişkin çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı.

AKP’nin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığıyla MHP tarafından “esir alındığını” iddia eden Öztürmen, “Süleyman Soylu’ya kim sahip çıktı? MHP sahip çıktı. Çünkü Süleyman Soylu aracılığıyla AKP’nin ne kadar gerek tarikat cemaat bağlantısı, gerek yolsuzluk bağlantısı işleri varsa hepsi MHP’nin elinde dosya halinde duruyor. Bahçeli’nin gösterdiği dosya odur. Bak ben bunu açıklarım dosyasıdır” diye konuştu.

Halk TV’de yayınlanan “Her Açıdan” programına katılan Öztürkmen’in açıklaması şöyle:

Süleyman Soylu’ya kim sahip çıktı? MHP sahip çıktı. Çünkü Süleyman Soylu aracılığıyla AKP’nin ne kadar gerek tarikat cemaat bağlantısı, gerek yolsuzluk bağlantısı işleri varsa hepsi MHP’nin elinde dosya halinde duruyor. Bahçeli’nin gösterdiği dosya odur. Bak ben bunu açıklarım dosyasıdır.

Dolayısıyla MHP, AKP’yi esir almış durumdadır. AKP zorunlu olarak Bahçeli’nin istekleri doğrultusunda bu işleri yapıyor. MHP, AKP’yi esir almış durumda. Bahçeli, Soylu aracılığıyla AKP’nin ne kadar yasadışı uygulaması, işi varsa, dosyaları elimde demek istiyor.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com