CHP’den Erdoğan’ı ayakta karşılama anketi: Seçmen ne düşünüyor?

CHP'nin yaptığı ankete göre Cumhur İttifakı seçmeni Erdoğan'ın ayakta karşılanmasından memnun, CHP seçmeni ise rahatsız.

KRONOS 09 Ekim 2024 GÜNDEM

CHP lideri Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Meclis’te ayakta karşılamalarına ilişkin yapılan anketin sonuçları ortaya çıktı. CHP MYK üyeleriyle paylaşılan ankete göre Cumhur İttifakı seçmeni ayakta karşılamadan memnun, CHP seçmeni ise rahatsız.

Gazete Duvar’ın haberine göre AKP seçmeninin yüzde 92’si Erdoğan’ın ayakta karşılanmasını olumlu bulduğunu söyledi. CHP’nin tutumunu en çok destekleyen ise yüzde 95 oranında MHP seçmeni oldu. CHP seçmeninin yüzde 38’inin duruma tepki gösterip eleştirdiği belirtildi. Erdoğan’ın ayakta karşılanmasına en çok tepki gösterinin de yüzde 60 oranında DEM Parti seçmeni olduğu öğrenildi.

Anketin sonuçlarını değerlendiren kurmaylar, şu ifadeleri kullandı:

“Normalleşmenin iletişimini seçmenimizle de doğru yaparsak halktan iyi karşılık bulduğunu görüyoruz. Türkiye’yi içine sıkıştığı kutuplaşmadan çıkartabiliriz. İktidar istiyoruz ve aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar alamazsınız. Biz artık sonuçları değiştirmek istiyoruz.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com