Perinçek’in ‘Ordu sizi orada oturtmaz’ sözlerine CHP’den tepki

CHP'li Ali Mahir Başarır, Doğu Perinçek'in "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözlerine tepki gösterdi.

KRONOS 21 Temmuz 2024 GÜNDEM

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “Hiç kimse PKK’nın yanında olan bir partiyi Türkiye’nin başkenti Ankara’nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur” sözlerine CHP’den sert tepki geldi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Perinçek’e “Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez” yanıtını verdi.

Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez. Sen haddini bileceksin! Partimizin ve ülkemizdeki seçmenlerin adını, iradesini ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin! Kandil’in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!”

Gelecek Partisi eski Parti Sözcüsü ve Ekrem İmamoğlu’nun siyaset ve ekonomi danışmanı olan Serkan Özcan da Perinçek’in açıklamalarına tepki göstermişti.

Özcan, “Açık darbe çağrısı bu. Türkiye’de demokrasiyi azıcık dahi olsa içselleştirmiş bir yargı varsa bir saniye bile beklemeden gereğini yapar! Çok değil 8 yıl önce darbe kalkışmasına muhatap olmuş iktidarın sözcüleri bu açıklamaya göz yumuyorsa onlara da yazıklar olsun” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com