CHP’li isim yanıtladı: İmamoğlu sonrası İBB başkanı mı olacak?

Ekrem İmamoğlu'ndan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı yönündeki iddialara yanıt veren Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Siyasette 24 saat çok uzun bir süre" dedi.

KRONOS 21 Temmuz 2024 GÜNDEM

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Ekrem İmamoğlu’ndan sonraki yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın “Herkes size baktığında şunu görüyor, İstanbul’un bir sonraki büyükşehir belediye başkanı siz olacakmışsınız gibi bir hava var. Böyle bir fikriniz var mı? Başınıza bela açmak istemem, parti içerisindeki okları üzerinize çevirmek istemem ama Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığına giderse siz de İBB Başkan adaylığına gider misiniz” sorusunu yanıtlayan Dedetaş, siyasette “24 saatin çok uzun bir süre” olduğunu söyledi.

‘LAYIK GÖRÜLMEK BİLE MUTLULUK VERİCİ’

Sinem Dedetaş şu ifadeleri kullandı:

“Çok güzel bir yakıştırma. Bunu duyuyorum. Biz kendi içimizde bunları konuşmuyoruz çünkü Üsküdar’a odaklanmamız lazım. Zihin başka yere dağılmamalı. Tabii çok onur verici bir şey. Şunu da biliyorum; siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. O yüzden bu gündemin nasıl olacağı, nasıl gelişeceği belli olmayacağı için biz kendi konularımız arasına bunu almıyoruz. En azından layık görülmek bile mutluluk verici.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com