Cihangir’de 3 kadının darp edildiği meyhane mühürlendi

Beyoğlu’ndaki bir eğlence mekanında üç kadını darp eden iki kişi yakalanarak gözaltına alındı. Eğlence mekanı ise Beyoğlu zabıtası tarafından mühürlendi. Tartışmanın cep telefonu şarjıyla ilgili bir olaydan çıktığı açıklandı.

KRONOS 03 Ağustos 2024 GÜNDEM

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesindeki bir eğlence mekanına gelen üç kadının yan masadaki erkek müşteriler tarafından darp edilmesi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Olay anı işletmenin güvenlik kameralarına yansıması üzerine darp edile kadınlar şikayetçi oldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü (EGM) konuyla ilgili basın duyurusu yaptı. EGM’den yapılan açıklamaya göre, görüntülerde kadınları darp ettiği tespit edilen M.M.D. ve V.T. gözaltına alındı. Şüpheliler, “kasten yaralama” ve “cinsel taciz” suçlarından adli makamlara sevk edildi.

YERLİKAYA: GEREĞİ YAPILDI
Olayla ilgili X hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün gönderisini alıntılayarak, “Gereği yapıldı, kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir” ifadelerini kullandı.

SEBEP: TELEFON ŞARJI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamayla yaşananlar ortaya çıktı. “Olayın meydana geldiği eğlence yerinde, kadın şahısların telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, iş yeri çalışanları tarafından hesap getirilerek iş yerinin kapanacağının söylendiği, çalışanlar ile aralarında telefonu şarj edip biraz daha beklemek için kalma yüzünden çıkan tartışma sonrasında olayın meydana geldiği, başka masadan gönderilen herhangi bir şey olmadığı şahısların beyanlarından anlaşılmıştır” denilen açıklamada, “İncelemelerde, görüntülerde yer alan ve kadın şahısları darbettiği anlaşılan şahısların M.M.D. ve V.T. oldukları tespit edilmiş, şüpheliler 2 Ağustos saat 21.30 sıralarında gözaltına alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.


ŞÜPHELİLER SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
Çeşitli suçlardan M.M.D’nin 13, V.T’nin 12 suç kaydı olduğunun tespit edildiği belirtilen açıklamada, 2 şüphelinin kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından bugün adli makamlara sevk edildiği aktarıldı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com