Dehşet veren itiraf: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dehşet veren bir cinayet itirafı yaşandı. Programa katılan Mehmet, eşi Güllü'nün kayıp olduğunu söyledi. Ancak Mehmet'in nikahlı olmadığı ortaya çıktı. Bu sırada kadının yeğeni Ahmet, canlı yayına bağlanarak halası Güllü ile babaannesinin geçmişte bir adamı öldürdüğünü itiraf etti.

KRONOS 06 Haziran 2024 GÜNDEM

ATV ekranlarında yayınlana Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Mehmet, eşi Güllü’nün 2 aydır kayıp olduğunu söyleyerek yardım istedi. Güllü’nün yeğeni Ahmet’in canlı yayınla anlattıkları ise izleyenleri şoke etti.

ÖLDÜRÜP KIYMA MAKİNESİNDE ÇEKMİŞLER
Halası Güllü’nün birçok erkekle birlikte olduğunu be dolandırıcılık yaptığını anlatan Ahmet, babaannesinin ve halası Güllü’nün geçmişte bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini söyledi.

Babaannesinin bu olayı aklına geldiğinde midesinin bulandığını söyleyen genç “Burnumdan kokusu gitmedi, bana hatırlatmayın” dediğini aktardı.

Ahmet, cinayeti görmediğini, halası Güllü ve babaannesinin kendi aralarında konuşurken duyduğunu söyledi. Genç, canlı yayında halasının telefonda birini tehdit ederken “Biz bir adamı öldürüp kıyma makinesinden çekip lavaboya akıttık. Kanını da temizledik kimseden korkumuz yok. Sana neler yapmayız” dediğini duyduğunu da anlattı.


HALA GÜLLÜ CİNAYETİ İTİRAF ETMİŞ
Ahmet, halasının kendisine, adamın parasını alıp öldürdüklerini, adamın amcasını öldürmeye kalkması üzerine on eve çağırıp tartıştıklarını ve bıçaklayarak öldürdüklerini itiraf ettiğini de belirtti.

“BU CİNAYETİ SAKLARSAK SUÇLU SAYILIRIZ”
Duydukları karşısında sinirlenen Müge Anlı, “Şimdi kim bu adam bilmiyoruz tabii yani birileri de demek ki bir adamı Kahramanmaraş’ta kayıp olarak arıyor herhalde. Yani şimdi Ahmet de bunu söyleyince dedim ki böyle bir şey varsa biz bunu saklayamayız. Biz de suçlu olmuş oluruz yani böyle bir suç eğer evde konuşuluyorsa. Bir de ne pis kokmuştu diye anlatırlardı diye çocuk duymuş. Öldürüp kıyma makinesinde çektiler diyor” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com