Deniz Uğur’dan şarkıcı Nilüfer’e suç duyurusu

Program yapımcısı ve ana haber sunucusu Reha Muhtar’ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Uğur, ayrıca Nilüfer’e seslenerek, “Lütfen çocuğumu bana teslim edin” dedi.

KRONOS 20 Ağustos 2024 GÜNDEM

Televizyon programcısı, yorumcusu ve haber sunucusu Reha Muhtar’ın yüksekten düşme neticesinde yoğun bakıma kaldırılıp entübe edilmesinin ardından kaza anında yanında olan 15 yaşındaki oğlunun, anne Deniz Uğur’a teslim edilmediği ileri sürüldü. Reha Muhtar’ın eski eşi olan Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Oğlu Poyraz’dan hala haber alamadığını Instagram hesabından paylaştığı bir video ile duyuran Deniz Uğur, oğlunu götürdüğü iddia edilen şarkıcı Nilüfer’e seslenerek “Oğlumu bana teslim edin, saçmalamayın” dedi.

‘OĞLUMU TESLİM EDİN, SAÇMALAMAYIN’
Uğur’un açıklamaları şu şekilde: “Poyraz’dan hala haber alamadım. Karakola gittim, suç duyurusunda bulundum. Benim yetkim olmadan, babası entübe haldeyken oğlumu kim hastaneden çıkarıp götürebilir diye. Haber bekliyorum resmi makamlardan. Ama Ayşe Nazlı ve Nilüfer’in yanındaysa Poyraz ki, hastanedeki görevliler Ayşe Nazlı’yla ayrıldığını söylediler, çok rica ediyorum; oğlumu bir kere benim bakıma almam lazım, çocuk mutlaka bir travma yaşadı. Babası entübe vaziyette. Benim onunla ilgilenmem gerekiyor. Ona bir psikolojik destek aldırmam gerekebilir. Çok rica ediyorum, Nilüfer beni duyuyorsan lütfen çocuğumu bana teslim edin. Saçmalamayın!”

NE OLMUŞTU?
Gazeteci Reha Muhtar ve eski eşi oyuncu Deniz Uğur’un, ikizlerinin velayeti için açılan davada, mahkeme, Muhtar’ın eski eşi şarkıcı Nilüfer ile manevi kızının tanık olarak dinlenmesine karar vermişti. Gazeteci Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur’un, 7 yaşındaki ikiz çocuklarının velayeti için İstanbul Aile Mahkemesi’nde açtıkları davanın görülmesine devam edilmişti. Reha Muhtar ve Deniz Uğur avukatlarıyla katılırken, Deniz Uğur’un annesi Fatma Suna Uğur ile ikizlerin 2 bakıcısı tanık olarak dinlendi. Gizli görülen duruşmada, tanıklar anne ve babanın çocukları ile olan ilişkisini anlatmıştı.


Deniz Uğur çocuklarının okuldan çıkacağını ve bakıcıların da tanık olarak dinleneceği için çıkmak zorunda olduğunu söylemişti. Mahkeme hakiminin de izin vermesi üzerine Uğur duruşmadan ayrılmıştı. Uğur’un mahkemeye sunduğu tanıkların ardından Reha Muhtar da eski eşi olan şarkıcı Nilüfer’in ve manevi kızı Ayşe Nazlı’nın tanık olarak dinlenmesini talep etmişti. Mahkeme talebi kabul ederek, şarkıcı Nilüfer ile manevi kızları Ayşe Nazlı’nın bir sonraki duruşmada hazır olmasına karar vermişti.

Reha Muhtar, ikizlerinin annesi Deniz Uğur ile 2010 yılında protokol imzalayarak ayrılmıştı. Protokol gereği ikiz çocuklar Mina Deniz ve Poyraz Deniz’in velayetinin 18 yaşına kadar babaları Reha Muhtar’da kalmasında anlaşılmıştı. Ayrıca protokolde anne Deniz Uğur’un çocuklarını istediği zaman Muhtar’ın yalısında görebileceği hatta yalıda iki gün kalabileceği maddesi de yer almıştı. Geçtiğimiz aylarda oyuncu Deniz Uğur bu protokole itiraz etmiş ve çocuklarının yanında kalmasını istemişti. Bunun üzerine İstanbul Aile Mahkemesi’nde dava açılmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com