Dervişoğlu’ndan Zorlu’nun Can Atalay açıklamasına tepki: ‘Parti kararı değil’

İYİ Partili Kürşat Zorlu, katıldığı bir programda, CHP’nin Can Atalay çağrısına katılım sağlanmayacağını, normal yasama döneminin beklenmesi gerektiğini söylemişti. Zorlu’nun açıklamalarına Müsavat Dervişoğlu’ndan yalanlama geldi. Dervişoğlu, “ Zorlu, şahsi görüşünü beyan etmiş. Partimizde bu kararlar kurullarda alınıyor" dedi

KRONOS 23 Ağustos 2024 GÜNDEM

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, CHP’nin Can Atalay hakkındaki kararı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu’nu 10 Eylül’de tekrar olağanüstü toplantıya çağıracaklarını açıklamasına yanıt verdi. Zorlu, “Can Atalay için normal yasama dönemi beklenmeli. Oylama da yapıldı zaten” demişti.

ZORLU’NUN ŞAHSİ GÖRÜŞÜ
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise Zorlu’nun bu açıklamalarına değinerek partinin böyle bir karar vermediğine, Zorlu’nun şahsi görüşü olduğunu söyledi.


Halk TV’den İsmail Saymaz’a konuşan Müsavat Dervişoğlu, “İyi Partili Kürşad Zorlu’nun Can Atalay için TBMM’nin olağanüstü toplanmasına karşı olduklarına ilişkin açıklamasını İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’na sordum. Dervişoğlu, partinin böyle bir kararının olmadığını belirterek, şöyle dedi: “Zorlu, şahsi görüşünü beyan etmiş. Partimizde bu kararlar yetkili kurullarda alınıyor. Bazı arkadaşlarımızın bağımsız milletvekili gibi davranmalarını, kendilerinin başka bir gerekçeleri yoksa tecrübesizliklerine bağlıyoruz” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com