Dilan-Engin Polat tahliyesinin perde arkası: Ucu öyle bir yere dayandı ki! | Kronos TV

Enerciii tahliye! 650 milyon TL’LİK kara para aklama dosyasından tutuklanmışlardı. Dilan Polat’ın akabinde eşi Engin Polat da tahliye edildi. Ucu öyle bir yere dayandı ki!... Ayrıntılar Analiz'de konuşuluyor...

KRONOS 07 Eylül 2024 VİDEO

Enerciii tahliye! 650 milyon TL’LİK kara para aklama dosyasından tutuklanmışlardı. Dilan Polat’ın akabinde eşi Engin Polat da tahliye edildi. Ucu öyle bir yere dayandı ki!…

Ekrem İmamoğlu yanılıyor mu? Bu millet ayağa kalkar ve Erdoğan’ı evine yollar mı? Vatanın sahibi silahlı ve acımasız adamlar kim? Genç teğmenler niye kılıç çekti?

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

Prof. Dr. Emin Gürses: “Açık söylüyorum, ister Tayyip Erdoğan ister başkası kim gelirse gelsin. Kim ki anayasadan Türk” kelimesini kaldırırsa o ölümü beklesin. Mezarlığını Türkiye’nin dışına hazırlasın. Bu memleketin hâlâ Atatürk’e bağlı kemalist silahlı adamları vardır. Bunlar Emniyet’te, MİT’te, Genelkurmay’da sessiz dururlar. Bunlar vatanın sahipleridir. Bakarlar ipin ucu kaçıyor, kimseye acımazlar.”

Genç subaylar öfkeli!

Harp okullarının mezuniyet merasiminde kılıç çekip “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atan genç teğmenler komutanlarının müsaadesi olmadan böyle bir meydan okumayı göze alabilir mi?

Yandaşlar, troller ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) cenahı “Darbe” korkusunu açığa vururken, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sessizliği manidar değil mi?

Erdoğan, Tuncay Özkan’ın “züppe” çıkışı ile yelkenlerini şişirmiş ve hemen akabinde kontrollü bir harbiye müsameresi sahnelenmesine izin vermiş olabilir mi?

Bütün bunların haricinde spontane bir Harbiyeli protestosundan ibaret bir sahne hafızalardaki darbeleri mi çağrıştırdı?

Millî Savunma Bakanlığı evvela, “İdarî tahkikat yok.” demişti. Dün itibarıyla sorumlular hakkında gereken yapılacak.” mesajı verildi. Ne değişti de genç teğmenler birer birer sorgu odasına davet ediliyor?

ÜMMETİN REİSİ YAVAŞ DÖN, ÜMMETİN BAŞI DÖNDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan her fırsatta Rabia Meydanı’nda hayatını kaybedenlerin katili diye suçladığı Mısır Cumhurbaşkanı Abdüllfettah es-Sisi’yi uçağın merdivenlerinde karşıladı. 3 Temmuz 2013 tarihinde Cumhurbaşkanı Mursî’yi deviren cuntanın başında dönemin Genelkurmay Başkanı Sisi vardı.

Mısır ordusu, 14 Ağustos sabahı Tahrir Meydanı’nda darbeye karşı direnen göstericilere ikinci kez gerçek mermiler ile ateş açmıştı. Mısır Sağlık Bakanlığı’na göre en az 149 kişi, Müslüman Kardeşler Hareketi’ne göreyse en az 2 bin kişi ölmüştü.

Erdoğan’ın Sisi ile barışmasında ABD, İngiltere-Katar hattı mı etkili oldu? Rusya-Çin-Hindistan hattı mı Erdoğan’ı yönlendirdi? Yeni Şafak’tan Sabah’a, Akit’ten Türkiye gazetesine varıncaya dek yandaş medyanın manşeti “Filistin için ortak irade” başlığı ile vermesi Saray’ın başlıklara kadar müdahale ettiğini göstermez mi?

Mısır aynı zamanda Kıbrıs Rum Kesimi ile de petrol ve doğalgaz sondaj anlaşmaları imzalamıştı. Ne olacak Doğu Akdeniz ve Mavi Vatan?

SEN MİSİN MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAN!

Avukat Dilek Ekmekçi tutuklandı. Barolar Birliği nerede? İnsan hakları örgütleri bir avukatın tutuklanması karşısında bile üç maymunu oynuyor.

Dilan Polat dışarıda, avukat Ekmekçi mahpus.

ERKEN SEÇİM VE EKREM İMAMOĞLU’NUN ‘HODRİ MEYDAN’ ÇIKIŞI

CHP lideri Özgür Özel’in “2025 yılının kasım ayında seçime gidelim.” sözlerinde “Erdoğan’ın adaylık hakkı” demesi muhalif seçmeni öfkelendirdi. Haksızlar mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Yapılan hamleler belli. Buradan dava üretiyorsun, ayıptır. Hodri meydan. Ceza mı keseceksiniz? Buyurun kesin. Size söz: Bu millet ayağa kalkar. Bu millet size Yargıtay kararı verene kadar, o süreyi göstermez, evinize yollar. Onun da yöntemi belli. Erken seçim gelir.”

İmamoğlu halka fazla güvenmekle hata ediyor olabilir mi? Demirtaş zindanda unutulmadı mı?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com