Diyanet İşleri Başkanı’nın damadı, İsrailli şirketin distribütörüymüş

Diyanet Başkanı Ali Erbaş'ın damadı İsrail'e boykotu dinlemedi. Erbaş'ın damadının boykot listesinde bulunan akaryakıt markası ile madeni yağ markasının distribütörlüğünü yaptığı ortaya çıktı.

KRONOS 08 Ekim 2024 GÜNDEM

Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın İsrail’e yönelik yaptığı boykot çağrısını damadı dinlemedi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın damadının boykot listesinde bulunan akaryakıt markası ile madeni yağ markasının distribütörlüğünü yaptığı ortaya çıktı.

Birgün’ün haberine göre Diyanet İşleri Başkanlığı hem açıklamalarıyla hem de Başkan Ali Erbaş’ın sözleriyle yurttaşları boykota davet etti.

Her konuşmasında boykot çağrısını anımsatan Erbaş’ın damadının ise boykot listesindeki iki ürünün bölge distribütörlüğünü yaptığı belirlendi.

Damat Şirinat’a ait olan ve 2007 yılında kurulan petrol ürünleri ile otomotiv alanındaki şirketin, “İsrail’e destek vermek” ile suçlanan markaların Sakarya’daki temsilcisi olduğu öğrenildi.

Distribütörlüğün 2011 yılında alındığı, 2012 yılında ise şirketin, “Genel satış performansı Türkiye birinciliği” elde ettiği belirtildi.

Şrketin, markanın dünyada yalnızca 69 kişiye verdiği, “Elçilik kulüp üyesi” unvanına sahip olduğu da ifade edildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com