Diyarbakır Valisi: Narin’in cesedinin konulduğu çuvalın üstü taşlarla kapatılmış

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu: "Narin'in öldürüldükten sonra bir çuval içine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği ve üzerine çalılar ve taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı."

KRONOS 08 Eylül 2024 GÜNDEM

Diyarbakır’da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, olayla ilgili basın açıklaması yaptı

Zorluoğlu, “Narin’in öldürüldükten sonra bir çuval içine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği ve üzerine çalılar ve taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı” dedi.

Vali Zorluoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Başta jandarma ve AFAD olmak üzere çok sayıda kamu görevlisi Narin’i arama çalışmalarını sürdürdü. Arama kurtarma görevlileri çok sayıda köpek ve su altı arama cihazlarıyla çalıştı. Narin bugün, derede üzeri taşla örtülmüş olarak bulundu. İlk tespite göre, Narin’in öldürüldükten sonra bir çuval içine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği ve üzerine çalılar ve taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı.

Daha önce aranılan tüm bölgelerin yeniden aranması çalışmamız kapsamında Eğertutmaz Deresi’nin bu bölgesi yeniden aranmış ve uzman jandarma ekiplerimizce kayıp kızımızın cenazesine ulaşılmıştır.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com