Dosyası Yargıtay’daydı: Trafik kazasında hayatını kaybetti

15 Temmuz sonrasında terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan ve 6,3 yıl hapis cezası verilen 45 yaşındaki Hüseyin Vodine'nin dosyası Yargıtay’da bulunuyordu.

KRONOS 31 Ağustos 2024 GÜNDEM

Gülen cemaatine yönelik soruşturmalar kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezası verilen ve dosyası Yargıtay’da bulunan Hüseyin Vodine (45) trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kronos’un edindiği bilgilere göre Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli Sevindikli mevkiindeki T-1 tünelinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, İstanbul yönüne seyreden 3 araç çarpıştı. Kazada yaralananlar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren kişinin, Adapazarı’nda yaşayan 45 yaşındaki Hüseyin Vodine olduğu belirlendi. Vodine, İstanbul Kartal’da bir şirketin teknik servis müdürü olarak görev yapıyordu ve her zamanki gibi Adapazarı’ndan Kartal’daki iş yerine gitmek üzere yola çıkmıştı.

DOSYASI YARGITAY’DAYDI

Evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin Vodine, 15 Temmuz öncesinde kendisine ait bir reklam şirketi işletmekteydi. Terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla  6,3 yıl hapis cezası verilen ve bir süre hapis yatan Vodine’nin dosyası Yargıtay’da beklemekteydi. Vodine cezaevinden çıktıktan bir firmada işe başlamıştı.

Hüseyin Vodine’nin cenazesi, cuma namazına müteakip Adapazarı Orhan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dün Emirsultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com