Duşakabinoğulları ittifakı, rejimin iflas fotoğrafı! | Kronos TV

Analiz yine dopdolu. Konuşulmayanların konuşulduğu ANALİZ'de bu hafta... Ahmak derken, şimdi de züppe davası... Ahlat’ta bir devrin sonu…

KRONOS 31 Ağustos 2024 VİDEO

Hizbullah iktidarda. Komutanlar, “Hizbullah ve PKK terör örgütü değildir.” diyen Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile yan yana. O fotoğrafın perde arkası… Bahçeli kendisinden 6 yaş küçük Erdoğan’ın elini niye öpmek istedi?

Saray’da Mehmet Şimşek’in bileti kesildi mi? İstifa iddialarının esas sebebi ne? AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Hazine Bakanı Nureddin Nebati ile niye bir araya geldi?

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

Kışlık sarayın 1,2 milyar TL’ye mâl olması yetmezmiş gibi sarayın iskelesine 1,5 milyon dolarlık (41 milyon TL) sürat teknesi bağlı. Hani tasarruf!

Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ile Jandarma ve Kara Kuvvetleri komutanları anons edildikleri hâlde niye sahneye çıkmadı? Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile aynı kareye girmek istememiş olabilirler mi?

TUNCAY ÖZKAN’DAN ERDOĞAN’A: ZÜPPE!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan durup dururken, Erdoğan’a niye “Züppe!” dedi.

CHP lideri Özgür Özel, artık daha kesin bir dille erken seçim istiyor. Erdoğan erken seçime gider mi?

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na siyasî yasak getirecek davanın zamanlaması manidar değil mi?

MEHMET ŞİMŞEK İSTİFA ETTİ Mİ? SOYLU TAKTİĞİ İLE ÖN MÜ ALDI?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek istifa ettiği iddiası kulisleri hareketlendirdi. Bazı kaynaklar Şimşek’in Erdoğan tarafından görevden alınacağını duyduğunu ve buna mani olmak için piyasalarda türbülansa girmesi için “İstifa etti” iddiasını yaydığını belirtiyor.

Şimşek, Erdoğan’a rağmen istifa edebilir mi?

Erdoğan’ın tam böyle bir dönemde eski Hazine Bakanı Nureddin Nebati ile 1 saatten fazla görüşmesi ne anlama geliyor?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com