E-5’te trafiği durdurup halay çeken düğün konvoyu gözaltında

İstanbul'da düğün konvoyu ile trafiği kilitleyip halay çeken 5 kişi gözaltına alındı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Gereği yapıldı" diyerek duyurdu.

KRONOS 15 Ağustos 2024 GÜNDEM

İstanbul’un göbeğinde düğün konvoyu yapan bir grup rezalete imza atmış; trafiği durdurup dakikalarca halay çeken grup, daha sonra korna eşliğinde yola devam etmişti.

İstanbul’da düğün bahanesi ile trafiği kilitleyen ve uzun araç kuyruklarına neden olan konvoy terörüne ‘dur’ denildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Küçükçekmece’de trafiği engelleye düğün konvoyundaki 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

GÖZALTINA ALINDILAR
‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan işlem başlatıldığını belirten Yerlikaya, “Trafik akışını engelleyenlerin Y.K, M.A, A.Ü, M.K. ve Ö.F.B. adlı şahıslar olduğu belirlenmiş ve şahıslar Sefaköy Polis Merkezi Amirliği ekiplerince gözaltına alınmışlardır” ifadelerini kullandı.


“BU TÜR DAVRANIŞLARDAN VAZGEÇİN”
Farklı maddelerden şüphelilere ceza kesildiğini ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

“Saygısızca araç kullananlar, konvoy yaparak trafik güvenliğini hiçe sayanlar, karayolunu kapatarak trafik akışını engelleyenler; bu tür davranışlardan vazgeçin. Böyle davrandığınız takdirde sizleri bir bir tespit edip adalete teslim etmeye kararlıyız.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com