Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’ne gidiyor: İşte zirvedeki oturma planı

Erdoğan, Özel'e iade-i ziyarette bulunacak. CHP Genel Merkezi'nde saat 16.00'da gerçekleşecek görüşmede oturma planı da belli oldu.

KRONOS 11 Haziran 2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyareti sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün tam 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi’ne gidecek.

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşecek görüşme saat 16.00’da başlayacak. Özel, kapıda karşılayacağı Erdoğan’ı 12. kattaki makam odasında ağırlayacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı’ndan istenen “forslu” Türk bayrağının; Özel, CHP bayrağının önünde oturacak.

Erdoğan, Ankara’nın Söğütözü Semtinde AKP Genel Merkezi’ne de komşu sayılabilecek mesafedeki CHP Genel Merkezi’ne en son 18 yıl önce, merhum Genel Başkan Deniz Baykal’a “hayırlı olsun” ziyareti için gitmişti. Erdoğan ile Baykal arasında binanın mimarisine yönelik sohbet öne çıkmıştı.

İki liderin, 12. katındaki bir odanın dışarı doğru oval çıkıntısıyla dikkat çeken “oval ofis” sohbeti, kendilerine eşlik eden kurmaylarını güldürmüştü.

BOŞ KOLTUK KRİZİ ÇIKMIŞTI

Erdoğan ve Özel ilk görüşmelerini 2 Mayıs’ta gerçekleştirmişti. Bu görüşmede boş koltuk krizi çıkmıştı. Erdoğan, bu görüşme sonrası iade-i ziyarette bulunacağını söylemişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com