Erdoğan, Erbakan’dan intikam alayım derken..! | Kronos TV

Kronos TV'de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt'un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

KRONOS 17 Ağustos 2024 VİDEO

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında kavga şiddetlendi. AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YRP ile kavgasında son perde. Erdoğan’ın YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan intikamı çok sert oldu.

O teklifi duyunca salon buz kesti, Erdoğan kesti attı. Erdoğan, Erbakan’dan intikam almak için kesenin ağzını açtı

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

Erdoğan, AKP’nin 23’üncü yıl dönümünde para ile 2 vekil, 13 belediye başkanı transfer etti. Yasaklar, yoksulluk ve yolsuzluk (3Y) ile mücadele için yola çıkan AKP bugün 3Y’nin mücessem hâline dönüştü.

AKP, Erdoğan’ın iddia ettiği gibi hâlâ milletin ümidi mi? AKP erken seçime gidilse seçim kazanabilecek mi?

ERDOĞAN İNTİKAMI SOĞUK YEDİ

Erdoğan’ın transfer ettiği isimler arasında Fatih Erbakan’ın genel başkanlık koltuğunda oturduğu Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) isimler dikkati çekti.

Erdoğan’ın Gelecek Partisi ile Saadet’ten de milletvekili transfer edeceği belirtiliyordu. Bu transfer görüşmelerinden netice alınamadı mı? Yoksa yıl dönümünden sonraki bir tarihe mi tehir edildi imzalar?

ERDOĞAN’I ÖFKELENDİREN TEKLİF

AKP’nin yaptırdığı araştırmalarda gençler arasındaki en güçlü kimliğin Atatürkçülük, ikincinin milliyetçilik olması Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) masaya geldi.

Bir MYK üyesi, muhafazakâr kimlikten uzaklaşmayı teklif etti, ancak Erdoğan sinirlendi. Teklifte bulunan isme kızarak, icraatların gençlere daha iyi anlatılması talimatını verdi.

ANKARA’YA MERAL AKŞENER BOMBASI: “ADAMI SEÇECEĞİZ” DEMİŞ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ifşa etti. Meral Akşener, “Sebebini sorma adamı (Erdoğan) Cumhurbaşkanı seçeceğiz.” demiş. Akşener hep böyle Erdoğan’ın truva atı mıydı? İyi Parti AKP’nin arka bahçesi mi?

Eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk’un “Üçüncü Ceza Dairesinin başkan ve üyeleri, bütün öğeleriyle oluşan ‘yetkiyi kötüye kullanma’ suçunu işlemişlerdir. Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulunun suç olayına hemen el koyması zorunludur” içerikli yazısı T24’ten kısa süre sonra silindi.

Yazının yerine başka bir içerik konuldu.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşacak. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anayasa Mahkemesi’nin “Can Atalay’ın vekilliğinin düşürülmesi yok hükmündedir” kararını okutmak üzere Meclis Genel Kurulu için toplantı davetinde bulundu.

Şimdi ne olacak? Can Atalay hapisten tahliye edilecek mi?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com