Erdoğan’ı tiye aldı: “Yolda Emevi Camii’ne uğrayıp namazı da eda edersiniz artık”

AKP'nin vergi ve sokak hayvanlarına ölüm yasasının oylanması sırasında Erdoğan'ın "İsrail'e gireriz" çıkışı ülkenin yeni gündem maddesi oldu.

KRONOS 29 Temmuz 2024 GÜNDEM

Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye’nin “Karabağ ve Libya’ya girdiği gibi” İsrail’e de girebileceğini söylemesine tepki gösterdi.

Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde kullandığı, “İnşallah Selahaddin Eyyubi’nin kabri başında Fatiha okuyacak, Emevi Camii’nde namazımızı da kılacağız” ifadesine atıfta bulunan Altaylı, “Yolda Emevi Camii’ne uğrayıp namazı da eda eder artık” dedi.

Altaylı’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Bunu yazıp, Erdoğan’a kim okusun diye verdi ise Türkiye’nin de Erdoğan’ın da dostu değildir. Bu saçmalığı Cumhurbaşkanı’na fikir diye vermek, metin diye önüne koyup okutmak politika değildir. Suriye’deki İran’ın bile yapmadığı, yapamadığı bir şeyi Türkiye’nin yapacağını iddia etmek, Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanı’nın başını yok yere, olmayacak bir iş için belaya sokmaktan başka bir şey ifade etmez. Ama Cumhurbaşkanı bunu gerçekten yapabileceklerini düşünüyorsa diyeceğim tek şey olur. Yolda Emevi Camii’ne uğrayıp namazı da eda eder artık. Ne de olsa 10 küsur yıl önce de böyle bir söz vermişti. Kısmet İsrail Seferi sırasında kılmakmış.”

Yazının tamamını okumak için tıklayınız…

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com