Erdoğan’la görüşen Ayşe Ateş: Suçu ve suçluyu öven her kim varsa…

Erdoğan'la görüşen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: "Suçu ve suçluyu öven her kim varsa dün ne söylediğine bakarak yarın ne konuşacağını düşünsün. Çünkü adalet yerini muhakkak bulacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak."

KRONOS 12 Haziran 2024 GÜNDEM

Ankara’da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Suçu ve suçluyu öven her kim varsa dün ne söylediğine bakarak yarın ne konuşacağını düşünsün. Çünkü adalet yerini muhakkak bulacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak” dedi.

Erdoğan, dün CHP lideri Özgür Özel’e CHP Genel Merkezi’nde yaptığı iade-i ziyaretin ardından öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i Beştepe’de ağırladı. Ayşe Ateş, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Erdoğan’a teşekkürlerini sunarken, adaletin tecelli edeceğine olan inancını vurguladı.

Ayşe Ateş şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, beni ve kızlarımı makamında kabul etti. Büyük bir nezaketle ağırladığı ve yaklaşık bir buçuk saat boyunca süren görüşmeye Sayın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Cumhurbaşkanı’mızın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti. Sayın Cumhurbaşkanı’mız beni ve kızlarımı tek tek dinledi. Kızlarıma hediye verdi. Şahsına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızla gerçekleştirdiğimiz görüşme hakkında bilgi almak için arayan bütün basın mensuplarına kısa bir özet geçeceğim: Bugüne dek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın sessizliğinden güç alarak tehdit ve iftiraları ile bize hayatı zindan eden, çocuklarımın aldığı nefesi burnundan getiren, suçu ve suçluyu öven her kim varsa dün ne söylediğine bakarak yarın ne konuşacağını düşünsün. Çünkü adalet yerini muhakkak bulacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com