Eski futbolcu Serhat Akın’a program çıkışı silahlı saldırı

Eski milli futbolcu Serhat Akın, katıldığı bir program çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Akın, "Program çıkışı ayağıma sıktılar. Son sözüm Fenerbahçe" dedi.

KRONOS 27 Eylül 2024 GÜNDEM

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, katıldığı bir programın çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Son dönemde Fenerbahçe yönetimi, Ali Koç ve Acun Ilıcalı hakkında sert eleştiriler yapan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Saldırı, Akın’ın Sports Digitale adlı YouTube kanalındaki Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçı yayını sonrası stüdyodan ayrıldığı sırada gerçekleşti. Olaydan sonra Sports Digitale kanalında Ajax-Beşiktaş maçının sonu için yapılan yayın aniden kesildi. Edinilen bilgilere göre, saldırı kimliği belirsiz maskeli kişiler tarafından gerçekleştirildi. Saldırganlar motosikletle olay yerine gelip üç el ateş ettikten sonra kaçtı. Serhat Akın hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırı sonrasında Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı’dan kınama mesajları geldi. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum” dedi. Fenerbahçe de resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Akın,  Fenerbahçe yönetimi hakkında son aylarda yaptığı sert yorumlarla dikkat çekiyor, sosyal medyada en çok konuşulan spor yorumcularından biri olarak biliniyordu. Akın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, “Hakkımda infaz emri vermişler” diyerek, korkmadığını ifade etmişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com