Eski manken Tuğba Özay siyasete atılıyor

Eski manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay, meslek değiştiriyor. Amacının önümüzdeki dönemde milletvekili seçilmek olduğunu açıklayan Özay, "Çocukların ve kadınların sesi olabilecek aydınlık kadınlar gerekir o meclise" dedi.

KRONOS 24 Eylül 2024 YAŞAM

Bir dönem her açıklamasıyla gündem olan, 2007 yılında 5,5 ay cezaevinde yatan eski şarkıcı, manken ve oyunca Tuğba Özay, sessizliğini bozdu.

Haber Caddesi’nden Alper Ergez’e konuşan Özay, “Siyaseti düşünüyor musunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi:

“Elbette düşünüyorum, amacım önümüzdeki dönemde milletvekili olmak. Doğayı, hayvanları koruyabilen, çocukların ve kadınların sesi olabilecek aydınlık kadınlar gerekir o meclise.”

Aynı söyleşide “Spor yapıyor musunuz?”, “Hiç estetiğiniz var mı?”, “Bu kadar güzel ve bakımlı olmanızın sırrı nedir?” gibi sorulara da yanıt veren Özay, şöyle konuştu:

TAMAMEN NATURELİM
“Spor yapıyorum ve hayatım boyu hiç estetik yaptırmadım. En basit dolgu, botoks işlemim dahi yok… Tamamen naturelim. En çok da babacığımın genlerine borçluyum… Annem de çok güzel ama ben çokça babacıyım ve babacığıma çok benziyorum.

“KLİBİN HİKAYESİ VE TASARIMINI BEN YAPTIM”
Müzikle ilgili profesyonel çalışmalarıma ilk başladığım sene 2008… O yıllarda çalıştığım , ilk albümüm Armoni’yi yaptığım arkadaşlarımla çalıştım Araf’ta… Çok başarılı bir ses, yorumcu ve besteci İlkay Toktaş şarkımın bestesini yaptı ve harika oldu… İlkay’la iki güçlü ve duygusal kadının gücünü gösterdik bir anlamda bu şarkıda… Aranjesi ise Saffet Ulcay ve Oğuz Mühürdar’a ait… Klip yönetmeni Erkan Nas ama klibin tüm içeriği bana aittir… Yıllardır böyledir keza.. Kliplerindeki kostümlere, klibin hikayesine kadar ben tasarlarım. Ayrıca Nova Arsa’ya klibime verdikleri destek için çok teşekkür ederim.. Araf Seyhan Müzik etiketiyle çıktı ve ilk hafta tamamen organik rakamla 100.000’i geçmişti.. Şu an da da çok güzel bir şekilde ilerliyor.. Destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimle…”

Hatırlanacağı gibi Tuğba Özay, İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin hayatını kaybettiği helikopter kazası nedeniyle Türkiye’de 1 günlük milli yas ilan edildiğinde de tepki göstermişti. Benzer şekilde Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk insanlı uzay yolculuğuna da eleştiride bulunmuştu. CHP’de de ‘değişim rüzgârı’nın esmesi gerektiğini söylemişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com