Eskişehir’de 5 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan tutuklandı

Eskişehir'de evinde oynadığı bilgisayar oyunundan etkilenip maske ve çelik yelek giyerek elindeki balta ve bıçakla sokağa çıkıp karşılaştığı kişileri bıçakla yaralayan 18 yaşındaki Arda K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KRONOS 13 Ağustos 2024 GÜNDEM

Eskişehir’de çay bahçesinde rastgele insanları bıçaklayan ve dehşet anlarını canlı yayınlayan 18 yaşındaki saldırgan Arda K. tutuklandı.

Saldırının ardından gözaltına alınan Arda K. Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Sevk sırasında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekipleri geniş güvenlik tedbiri alırken, şüpheli Arda K.’yı adliyeye Özel Harekat ve Asayiş Şubesi ekipleri götürdü. Arda K., birden fazla kişiyi kasten yaralama suçlamasıyla savcılık sorgusuna alındı.


Şüpheli mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?
Çay bahçesinde ve parkta oturan T.A. (71), C.Ö. (57), N.Ö. (87), M.K. (64), C.A. (64), saldırıda bıçakla yaralanmıştı. Başında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleği bulunan saldırgan Arda K. polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com