Fatih’te bir çırak kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçaklayıp kaçtı

Fatih’te bir dükkanda çalışan yaşı küçük çırak, iddiaya göre; kendisinden alışveriş yapmayan yabancı turisti bıçakla kovalayarak kolundan bıçakladı. Yaralı turist hastaneye kaldırılırken, dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

KRONOS 06 Mayıs 2024 GÜNDEM

İstanbul’un Fatih ilçesinde bir turist, alışveriş yapmadığı gerekçesiyle dükkan çalışanı tarafından kolundan bıçaklandı.

Olay, 4 Mayıs’ta saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Mercan Yokuşu Fuat Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaşı küçük olduğu iddia edilen bir dükkan çalışanı, kendilerinden alışveriş yapmayan yabancı turist ile tartıştı.

Çıkan tartışma üzerine çalışan, yanındaki bıçakla turisti kovaladı. Çalışan, kaçarak bir dükkana sığınan turisti kolundan bıçakladı. Bu sırada saldırgan, turistin yakını olduğu iddia edilen bir kişiye daha bıçakla saldırmaya çalıştı.

SALDIRGAN KAÇTI
Yaşı küçük olduğu öne sürülen saldırgan daha sonra kaçarak uzaklaştı. Olayı gören esnaf, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kolundan yaralanan turisti ambulans ile hastaneye kaldırdı.


Polis ekipleri, güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

“BIÇAKLAN KİŞİ FİLİSTİNLİ…”
Yaşanan olayı gören esnaf Mehmet Emin Pişkin, “Biz buraya geldiğimizde burada turistin bıçaklandığını gördük. Bıçakladıktan sonra bu taraftan kaçtı. O esnada kalabalık toplanmaya başladı. Daha sonra ambulans ve polis ekipleri geldi. Bıçaklanan kişinin yanında ailesi de vardı sonra hastaneye gittiler. Fazla kovalamaca olmadı. Buradaki esnaftan alışveriş yapayım derken karşı tarafa geçmeye çalışırken tanımadığımız şahıs gelip bıçakladı. Bıçaklanan kişi de Filistinli turist” şeklinde konuştu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com