Fenerbahçe, Kadıköy’de Acun Ilıcalı’nın takımını 5-1 yendi

Fenerbahçe, Championship takımı Hull City ile Kadıköy'deki hazırlık maçında karşılaştı. Mourinho’lu Sarı-lacivertliler gol olup yağdı: 5-1

KRONOS 18 Temmuz 2024 SPOR

Fenerbahçe dünyaca ünlü Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Kadıköy’de ilk kez taraftarının önüne çıktı. İngiltere Championship takımlarından Hull City ile özel maçta karşılaşan sarı lacivertliler karşılaşmadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı.

İlk yarıda hücumda etkili oynayan Fenerbahçe, 38. dakikada Kent’in asistinde Edin Dzeko ve 44. dakikada Tadic’in asistinde Fred’in golleriyle farkı 2’ye çıkardı ve soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya da golle başlayan Fenerbahçe, 46. dakikada Osayi’nin asistinde Dzeko ve 52. dakikada Dzeko’nun asistinde Szymanski’nin golleriyle skoru 4-0 yaptı. 67. dakikada Mert Hakan Yandaş’ın orta sahadan attığı golle farkı 5’e çıkaran sarı lacivertliler, 74. dakikada Sincere Kymani Hall’un golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.


YENİ TRANSFERLER TARAFTARI SELAMLADI
Karşılaşma öncesi anons edilen Fenerbahçe’nin yeni transferleri Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin, taraftarlarımızı selamladı. Taraftarlar, futbolculara tezahüratlar yaparken, futbolcular da taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com