Fenerbahçe’den Merih Demiral atağı

Fenerbahçe, EURO 2024'de yaptığı bozkurt işareti nedeniyle gündem olan l'i transfer etmek için Al-Ahli takımıyla iletişime geçti.

KRONOS 09 Temmuz 2024 SPOR

EURO 2024 Avusturya-Türkiye son 16 maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA’dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral, Fenerbahçe’nin hedefine girdi.

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; sarı-lacivertli takım, Al-Ahli forması giyen  Merih Demiral ile ilgileniyor.

Haberde Al-Ahli’nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe’ye görüşme için izin verdiği belirtildi.

Sarı-lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.

Milli oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu belirtmişti. Oyuncunun sarı-lacivertli formayı giymek istemesinin Fenerbahçe’nin elini güçlendirdiği öğrenildi.

Bir başka habere göre ise Al-Ahli Teknik Direktörü Matthias Jaissle; Allan Saint-Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için kulüp yönetiminden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği yazıldı.

Al-Ahli’ye 16.6 milyon euroya transfer olan Merih Demiral, Arabistan ekibinde 21 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com