Ferdi Tayfur’un damadına gözaltı: Ruhsatsız silahla yakalandı

Arabeskin kralı olarak bilinen ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın'ın ofisinde yapılan aramada, ruhsatsız 2 tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan damat, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

KRONOS 04 Ekim 2024 YAŞAM

“Sen de mi Leyla”, “Merak Etme Sen”, “Hatıran Yeter” gibi şarkılarıyla bilinip sevilen Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur’un arası bir süredir ‘soyadı’ tartışması nedeniyle açık. avukatı aracılığıyla arasının açık olduğu kızına “Soyadımı kullanma” çağrısı yapan Ferdi Tayfur’a kızı soyadı hakkından dolayı babasının 50 milyon TL talep ettiğini belirterek sitem etmişti.

“TORUN DOĞDU, BİR SEN BİZE SAHİP ÇIKMADIN”
Baba-kız arasındaki tartışmaya Tuğçe Tayfur’un eşi Muhammet Aydın da dahil olmuş ve “Senin kızın mobbing yaşarken ben yanındaydım. Herkese baba oldun da, senin kızınla evlendim, senin torunun doğdu, bir sen bize sahip çıkamadın. Kayınpederim Ferdi Tayfur’un avukatının aba altından benim karıma sopa gösterişini hazmedemeyen bir adam olarak aile hiyerarşisine artık karışıyorum. Çünkü Tuğçe sahipsiz değil” demişti.


Muhammet Aydın’ın İstanbul Kağıthane’deki evinde arama yapıldı ve ruhsatsız iki adet tabanca ele geçirildi. Baskın sonrası tabancalara el konulurken, Aydın emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com