Gazeteci Ruşen Takva: Sistematik olarak tehdit ediliyorum

Kürtçe trafik uyarılarını karalayıp üzerine "Türkiye Türktür, Türk kalacak" yazan çocuğa ulaşan ve bu fikrin polisler tarafından verildiğini ortaya çıkaran gazeteci Ruşen Takva, tehdit mesajları aldığını açıkladı.

KRONOS 30 Temmuz 2024 GÜNDEM

Van’da Kürtçe trafik uyarılarını karalayıp üzerine “Türkiye Türktür, Türk kalacak” yazan çocuğa ulaşıp haberleştiren gazeteci Ruşen Takva, tehdit mesajları aldığını söyledi. Ruşen Takva, “Her şartta doğruyu yazmaya devam edeceğim” dedi.

Gazeteci Takva, yazılamayı yapan 16 yaşındaki çocuğa ulaşmış ve çocuğun avukattan ve Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı’nda (TEM) çalışan tanıdığından ‘fikir’ aldığını ortaya çıkarmıştı.

‘HER KANALDAN TEHDİT EDİLİYORUM’

Haberin yayımlanmasının ardından tehdit mesajları aldığını açıklayan Takva, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yaptığımız ve bence önemli bir gazetecilik başarısı olan ‘Van’da yazılamaları yapan çocuk; avukat ve TEM polisinden fikir almış’ haberinin ardından, bana ulaşılabilecek her kanaldan sistematik olarak tehdit ediliyorum.

Ancak unutulmamalı ki daha önce olduğu gibi bugün de milyon tanesi bile karşıma dikilse, her şartta doğruyu yazmaya devam edeceğim. Ejderha olsalar kâr etmez.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com