Gaziantep’te skandal! Zafer Bayramı’nda Atatürk yerine Haniye posteri asıldı

Gaziantep'te yapılan 30 Ağustos Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Atatürk yerine Hamas lideri Haniye posteri asılması tepki yarattı.

KRONOS 30 Ağustos 2024 GÜNDEM

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Gaziantep’teki kutlamaların yapılacağı meydanda İran’da öldürülen Hamas lideri Haniye’nin posterlerinin asılı olması tepkilere neden oldu.

Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Hasan Şencan ve bir grup “Bu posterin burada ne işi var bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı” diyerek tepki gösterirken posterlerin indirilmesini istedi.

“ATATÜRK YERİNE BU PANKART NİYE ASILIYOR?”

T24’te yer alan habere göre, Gaziantep’teki 30 Ağustos Töreni’ne Hamas liderinin resminin asılmasına tepki göstererek alanı ter eden gaziler “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu pankart neyin nesi? Atatürk’ün yerine bu pankart niye asılıyor?” diyerek tepki gösterdi.

HANİYE POSTERİ İNDİRİLDİ

CHP’liler alandaki Haniye posterini indirdi, CHP’li Şehitkamil Belediyesi tarafından alana Türk bayrağı ve Atatürk posteri asıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Şehitkamil, Gazi Mustafa Kemal’in izinden gittiği için Şehitkamil oldu. Bugün 30 Ağustos. Bu devletin lideri Mustafa Kemal Atatürk. Buraya başkasının resmini asamazsınız” diye konuştu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com