Gökbakar’dan CHP liderine Instagram tepkisi: ‘Adınız Özgür halbuki…’

Komedyen Şahan Gökbakar, Instagram'a erişimin engeli getirilmesine tepki gösteren isimlerden biri olmuştu. Gökbakar, CHP lideri Özgür Özel'i de hedef aldı. Özel'in açıklamalarını yetersiz bulan Gökbakar, "Bu mu hayal ettiğiniz normalleşen Türkiye? Adınız Özgür halbuki" dedi.

KRONOS 05 Ağustos 2024 GÜNDEM

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Instagram’a erişim engeli getirmişti. BTK’nın bu kararına destek veren de oldu tepki gösteren de… Instagram’a erişim engeli getirilmesine tepki gösteren isimlerin biri de Şahan Gökbakar’dı…

Peş peşe paylaşımlarla tepki gösteren Gökbakar’ın bu kez hedefinde CHP lideri Özgür Özel vardı. Gökbakar, CHP liderine de sert çıktı.

“BU MU HAYAL ETTİĞİNİZ NORMALLEŞEN TÜRKİYE?”
Gökbakar sosyal medya hesabı X’te yaptığı paylaşımda; “Ana muhalefet olduğunuz Türkiye’de, iktidar keyfi bir şekilde Instagram’ı kapatıyor ve siz ayaküstü bir iki kelam edip hayatınıza devam ediyorsunuz… Bu mu hayal ettiğiniz normalleşen Türkiye? Adınız Özgür halbuki…” ifadelerini kullandı.


INSTAGRAM İLAN AÇTI
Öte yandan Instagram hakkında son yaşanan olayların ardından yeni bir gelişme yaşandı. Platformun sahibi Meta, Instagram için Türkçe bilen yönetici ilanı açtı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com