Güneri Cıvaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu için Demirören Medya Center'da, Milliyet gazetesi binası önünde veda töreni düzenlendi.

KRONOS 03 Ekim 2024 MEDYA

Milliyet gazetesi yazarı Güneri Cıvaoğlu (84) 1 Ekim’de hayatını kaybetti. Civaoğlu için Demirören Medya Center’da, Milliyet gazetesi binası önünde veda töreni düzenlendi.

Törenin ardından Teşvikiye Camii’nde, öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törende, İstanbul Valisi Davut Gül, Eski Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Tansu Çiller, İş İnsanı Ali Ağaoğlu, İş İnsanı Aydın Doğan, Sanatçı Gülben Ergen ile medya, spor ve sanat camiasından çok sayıda isim yer aldı. Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, “Söylenecek bir şey yok, benim için büyük bir kayıp, büyük bir boşluk olacak. 55 yıl boyunca birbirimizi sevdik” dedi. Töreninin ardından Cıvaoğlu’nun cenazesi toprağa verilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.

Demirören Medya Center’da düzenlenen veda törenine Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, yeğenleri Ayşegül Mola, Kemal ve Kerem Ulubay, tarihçi yazar Prof. Dr, İlber Ortaylı, gazeteci siyasetçi Altan Öymen, Çekya Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, hukukçu Murat Aksu, Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Cemal Coşkun, Gazeteci Sedat Ergin, Süleyman Demir, Elif Karacaoğlu, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ailesi, sevenleri ve meslektaşları katıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Törene ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Meltem Demirören ve ailesi, Yıldırım Demirören ve ailesi, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Koç ailesi, Şeffaf Oda ekibi, Baykara ailesi, Tibet ailesi, Türk Eğitim Vakfı ve Demirören Medya Milliyet ailesi de çelenk gönderdi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com