Hakan Fidan sınırı geçseydi gözaltına alınırdı | Kronos TV

Kronos TV'de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt'un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

KRONOS 10 Ağustos 2024 VİDEO

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bakan mı, aktivist mi? Gazze’nin dünya ile irtibatını sağlayan tek kapı olan Refah Sınır Kapısı önünde, “Sahipleri İsrail’in tasmasını tutsun.” dedi. Fidan sınırı geçseydi gözaltına alınabilirdi.

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

Instagram’ın açılmasını beklerken, yasaklılar listesine yenileri eklendi. Bu defa oyun platformu Roblox yasak. Wikipedia’nın yasaklandığı unutuldu bile. PayPal ve Booking de yasak. Okur-yazar platformu WattPad de yasaklandı. Bu işin sonu nereye varacak?

Erdoğan sosyal medya üzerinden yükselen bir sokak hareketinden mi endişe ediyor?

Erdoğan madem müstehcenlikten yakınıyor, TikTok neden yasaklamıyor?

Yeni bir sağ parti hazırlıkları devam ederken, AKP’nin oy oranı %26’ya kadar geriledi. Mehmet Şimşek tek başına Erdoğan’ı sandığa mı gömecek?

Yurt dışından 30 eurodan fazla siparişe yüzde 60 vergiye kadar düştüler mi?

İran-İsrail geriliminde İran şu ana dek tweetlerin ve animasyonun ötesine geçemedi.

Türkiye, Güney Afrika tarafından Uluslararası Adalet Divanı’nda açılansoykırım davasına müdahil oldu. Hakan Fidan’ın Refah Kapısı önünde, “Sahipleri İsrail’in tasmasını eline alsın.” dedi. Fidan dışişleri bakanınndan ziyade aktivisti andırmıyor mu?

Rize’nin Çayeli ilçesinden yetişen Kurmay Albay Numan Kıral, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde önemli bir merhaleyi aşarak Tuğgeneral oldu. Kıral’ın Erdoğan’ı metheden tweetleri var.
Askeri süs olduğu şûra..

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’dan sonra bir engel de özellikle gençler ve çocuklar arasında yaygın olan oyun platformu Roblox’a geldi.

Çevrimiçi oyun platformu Roblox, Adana 6. Sulh Ceza Hakimliğinin 7 Ağustos 2024 tarihli ve 2024/5282 sayılı kararıyla Türkiye’de erişime engellendi.

Türkiye, Esports.net verilerine göre Roblox oynayan kişi sayısında dünya beşincisi konumunda.

2024 verilerine göre tüm Roblox oyuncularının yüzde 4,43’ü Türk.

Esports.net verileri ayrıca platformun Türkiye’de 9 milyondan fazla oyuncusu bulunduğunu gösteriyor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com