Hakan Fidan’dan tuhaf paylaşım: İsrail’e karşı ”#ErdoğanınYanındayız”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımının ardından sosyal medya hesabından "#ErdoğanınYanındayız" etiketiyle paylaşımda bulundu.

KRONOS 03 Ağustos 2024 GÜNDEM

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan paylaşımının ardından sosyal medya hesabından “#ErdoğanınYanındayız” etiketiyle paylaşımda bulundu.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın “Erdoğan tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas’ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye’yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor” ifadelerine “Bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir” diyerek tepki gösteren Fidan, bir paylaşımda daha bulundu.

Bakan Fidan, X sosyal medya hesabından “#ErdoğanınYanındayız” etiketiyle paylaşımda bulunarak, şunları söyledi:

“Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın millet sevdasını ve ülkemizin kalkınmasına yaptığı muazzam katkıları karalama girişimlerine geçit vermeyeceğiz. Milletimizin lideri ve tüm mazlumların umut ışığı olan Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Onun önderliğinde güçlü ve müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Fidan’ın bu paylaşımı, ‘Dışişleri Bakanı, İsrailli mevkidaşının eleştirilerine karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğunu açıklamaya neden ihtiyaç duyar ki’ yorumlarına neden oldu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com