Haluk Levent depremde tüm ailesini kaybeden Nehir Karakuş’un mezuniyet törenine katıldı

Kahramanmaraş merkezli depremde ailesini kaybeden Nehir Karakuş'ın mezuniyet töreninde sanatçı Haluk Levent ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hazır bulundu. Karakuş, anne ve babasına seslenerek, "Ben sözümü tuttum ve mezun oldum. Siz de sözünüzü tuttunuz ve geldiniz beni izlemeye. Kalbimde hissettim" dedi.

KRONOS 06 Ağustos 2023 GÜNDEM

Kahramanmaraşlı merkezli depremde bütün aile üyelerini kaybeden İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nehir Karakuş’u mezuniyet töreninde ünlü sanatçı Haluk Levent ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Sanatçı Haluk Levent, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Deprem tüm ailesini , yakınlarını almıştı elinden. Hepimizi ağlatmıştı hikayesi. Kep töreni için Haluk abisi söz verdi. Ve az önce mezun oldu.” notuyla bir Nehir Karakuş ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. 

Nehir Karakuş’un diplomasını ise Adalet Bakanı Yılmaz Tunç verdi. Tunç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “6 Şubat depremlerinde anne, baba ve ablası olmak üzere ailesinin tüm fertlerini kaybederek büyük bir acı yaşayan Nehir Karakuş kardeşimiz, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kendisi açısından çok zorlu bir zamanda başarı ile tamamlayarak, ailesine olan sözünü tuttu. Nehir kardeşimize bir kez daha başsağlığı diliyor anne, baba ve ablasına ve depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Nehir’in başarılı bir hukukçu olacağına inanıyor adaletin tecellisi yolunda üstün başarılar diliyorum” dedi.

‘SÖZÜMÜ TUTTUM, MEZUN OLDUM’

Nehir Karakuş, ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, annesi ve babasına seslenerek üniversiteden mezun olarak sözünü tuttuğunu belirterek, “Mezun oldum anneciğim, babacığım, ablacığım!
Ben sözümü tuttum ve mezun oldum. Diğer binlerce sözümü tutmaya devam edeceğim. Siz de sözünüzü tuttunuz ve geldiniz beni izlemeye. Kalbimde hissettim. Bana almayı hayal ettiğiniz çiçekler fazlasıyla geldi, meleklerim. Kimse yalnız bırakmadı beni, sakın üzülmeyin” ifadesini kullandı.

 

 

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com