‘Soylu’nun gösterdiği fotoğraflar Erdoğan’ın onayı ile gittiğimiz Kandil’den’

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: İçişleri Bakanının dün akşam katıldığı programda gösterdiği resimlerin tamamı çözüm sürecinde Erdoğan’ın bilgisi ve onayı ile gittiğimiz Kandil fotograflarıdır. Ben Salı günü grup toplantımızda daha fazlasını açıklayacağım.

KRONOS 21 Şubat 2021 GÜNDEM

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan

A Haber’de katıldığı “Gündem Özel” programında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan ve HDP’yi hedef alan Süleyman Soylu’ya yanıt HDP’nin eş genel başkanından geldi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “İçişleri Bakanının dün akşam katıldığı programda gösterdiği resimlerin tamamı çözüm sürecinde Erdoğan’ın bilgisi ve onayı ile gittiğimiz Kandil fotograflarıdır. Ben Salı günü grup toplantımızda daha fazlasını açıklayacağım.”

TAŞDEMİR DE YALANLADI

Bakan Soylu, Gara’ya giden HDP’li kadın milletvekilinin Ağrı milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu söylemiş ve bu iddiası da yalanlanmıştı.

Bakan Soylu’nun açıklamasına cevap veren Taşdemir, “Bunun kocaman bir yalan ve iftira olduğunu göstereceğiz” ifadelerini kullanmıştı..

“GÜYA BİR KİŞİNİN ANLATIMINA DAYANIYOR”

Soylu, bir süre Gara kampında kalmış bir itirafçının ifadesinde Taşdemir’in bölgeye gittiğinin yer aldığını öne sürmüştü. Taşdemir, “Bu ülkenin İçişleri Bakanı güya bir kişinin anlatımlarına dayanarak ismimi veren bir açıklama yaptı. Bunun kocaman bir yalan ve iftira olduğunu göstereceğiz” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com