Herkesin bildiği sır: Kozlarını 1 Temmuz’da paylaşacaklar | Kronos TV

Moderatörlüğünü Turhan Bozkurt'un üstlendiği Analiz'de Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

KRONOS 15 Haziran 2024 VİDEO

Türkiye dönüşü olmayan bir yola girdi. Bahçeli Kurban Bayramı’nın akabinde erken seçim çağrısında bulunabilir mi? Erdoğan’ın iki dudağı arasına sıkışan adalette son perde!

Herkesin bildiği sır… Kozlarını 1 Temmuz’da paylaşacaklar…

Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın beraat kararını garantilediği için tespih sallayarak, Adliye’den ayrıldığı gün eski Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi Davası’nda sanık polisler beraat etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin hemen akabinde ibretlik iki kare…

Bu iki karar Özel’in not defterine girmeyen ve Erdoğan’ın bizzat alakadar olmadığı davalar için herhangi bir adalet beklemeyin demek değil mi?

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ BAHÇELİ’NİN SONU MU?

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in Erdoğan ile görüşmesi Cumhur İttifakı’nda dosya savaşlarının işaret fişeği olabilir mi?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Bana Allah yeter!” yüzüğü ve elinin altındaki dosya ile verdiği subliminal mesajın devamı gelecek mi?

Erdoğan-Meral Akşener pazarlığında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Erdoğan, Akşener’i Bahçeli’nin yedek lastiği olarak mı bagaja yükledi?

CHP bu defa Hazine Bakanı Mehmet Şimşek’e kaynak temini için akıl verecek. Özel kendi elleriyle kurduğu Gölge Kabine’nin altında kalabilir mi?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com