İki kadını vahşice öldürüp intihar eden Semih Çelik’in babası konuştu

İstanbul'da iki genç kadını vahşice öldüren ve ardından intihar eden 19 yaşındaki Semih Çetin'in babası konuştu. Psikolojik sorunları olduğunu söylediği oğlu Çelik'in beş hastane kaydı olduğu ortaya çıktı.

KRONOS 05 Ekim 2024 GÜNDEM

İstanbul’un Fatih ilçesi Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner’in vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, başını ve vücudunun bazı bölümlerini surlardan aşağı attı. Boğazına ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti.

Çelik’in intihar etmeden önce de Ayşenur Halil’i öldürdüğü tespit edildi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede Çelik’in, eski sevgilisi Ayşenur Halil’i de 15.30 sıralarında Eyüpsultan’daki evinde boğazını keserek öldürdüğünü belirledi. Evde yapılan aramalarda, kendi çizdiği karakelem resim bulundu.

Bulunan resimde, çıplak halde bir kadının vücudunun parçalara ayrıldığı görüldü. Çelik’in, Edirnekapı surlarında öldürdüğü İkbal Uzuner’i evinde çizdiği resimdeki gibi parçalara ayırdığı belirlendi.

HASTANE KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Zanlının suç kaydı olmadığı tespit edildi. Polis, mesleği kasaplık olan Semih Çelik’in babası Adem Çelik ile görüştü.

Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın, oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih’te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan baba, oğlunun daha önce rahatsızlığıyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü belirtti.

Babanın bu iddiası üzerine katil zanlısı Semih Çelik’in hastane kayıtları araştırıldı. Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi.

Yapılan incelemede Semih Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğu belirlendi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com