İlahiyatçı Cemil Kılıç evinin önünde ‘sopalı-tekbirli’ saldırıya uğradı

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, evininin önünde saldırıya uğradığını belirterek, "Kendimi eve zor attım. Ellerinde sopalarla Allahu Ekber deyip saldırdılar"dedi.

KRONOS 25 Mart 2023 GÜNDEM

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, evinin önüne saldırıya uğradığını duyurdu. Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Az önce evimin önünde saldırıya uğradım. Kendimi eve zor attım. Ellerinde sopalarla Allahu Ekber deyip saldırdılar” dedi.

Kılıç, daha sonra yaptığı başka bir paylaşımda ise “Evimin önünde bekliyorlar. Adete Madımak gibi” ifadesini kullandı.

Cemil Kılıç bir süre Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki görevinden ihraç edildiğini açıklamıştı. Kılıç, “Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23 yıllık eğitimcilik görevime son verildi. Öğrencilerimden ve derslerimden koparılıp görevimden ihraç edildim” ifadesini kullanmıştı.

Kılıç, ihraç edilmesine ilişkin “Ben bunu bir ceza olarak değil büyük ulusuma hizmet yolunda onur madalyası olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Cemil Kılıç’a ihraç gerekçesi olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile görüşüp kitap hediye etmesi de gösterildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com