İnterpol’ün kırmızı bültenle aranan şahıs Antalya’da yakalandı

Rusya'da işlediği suçlar sebebiyle kırmızı bültenle aranan şahıs, Antalya'nın Alanya ilçesinde akalandı. Yakalanan şahıs, geri gönderme merkezine teslim edildi.

KRONOS 06 Temmuz 2024 GÜNDEM

Antalya’da İl Jandarma Komutanlığı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Interpol tarafından aranan bir Rus vatandaşıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Rusya’da suç örgütü kurmak ve yağma suçlamalarıyla aranan R.S. isimli zanlının Alanya’nın Kestel Mahallesi’nde saklandığı tespit edildi. Bu bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, belirlenen adrese özel bir operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda zanlı R.S., gözaltına alınarak adli makamlara teslim edildi.

ADLİ İŞLEEMLER BAŞLATILDI
Jandarma yetkilileri, zanlının Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığını ve uzun süren bir takibin sonucunda yakalandığını belirtti. Zanlının yakalanmasıyla ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü ve gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.


Şüpheli, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği öğrenildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com