İstanbul’da Filistinli iş adamına suikast: Bir ölü, iki yaralı

İstanbul Kağıthane'de düzenlenen silahlı saldırıda Filistinli bir iş adamı hayatını kaybetti. Olay yerinde susturucu silah ve çok sayıda kovan bulundu.

KRONOS 19 Ağustos 2024 GÜNDEM

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde dün gece yaşanan silahlı saldırıda, Filistinli bir iş adamı hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre, saat 22.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde park halindeki bir araca düzenlenen saldırıda, araçta bulunan Filistinli iş adamı A.K. (30) başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırının hedefi olan bir başka Filistinli vatandaş F.M. ağır yaralanırken, iş adamının koruması E.K. ise ayağından yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İHA’nın haberine göre, olay yerinde yapılan incelemede, saldırıda susturucu takılmış bir tabanca ve çok sayıda boş kovan bulundu.

Polis ekipleri, saldırgan veya saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Saldırıya ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, 18 Ağustos Pazar saat 22.30 sıralarında gerçekleştirilen silahlı saldırıda yabancı uyruklu A.K’nin (30) hayatını kaybettiği, yabancı uyruklu arkadaşı F.M’nin ağır yaralandığı, A.K’nin koruma görevlisi E.K’nin ise ayağından yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, “Olay yerinde yapılan incelemede saldırıda kullanıldığı düşünülen susturucu takılmış 1 tabanca ile çok sayıda boş kovan bulunmuştur. Saldırıda yaralanan 2 kişinin tedavisi kaldırıldıkları hastanede devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com