İYİ Partili Koray Aydın: Seçmenimiz bize büyük bir ceza verdi

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, partisinin seçim politikasını eleştirdi: Büyükşehir statüsünde halkın da sevdiği iki isme ağır sözlerle yaptığımız saldırıların bizi her gün daha aşağı çektiği bir süreci yaşadık. Seçmenimiz bize ‘Siz ne yapıyorsunuz?’ diyerek büyük bir ceza verdiklerini görmek lazım.

KRONOS 19 Nisan 2024 GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, partileri açısından seçim sonuçlarını değerlendirdi. tv100’de Erdoğan Aktaş ile Kübra Par’ın gündeme ve seçimlere dair sorularını yanıtlayan Aydın, partisinin İstanbul ve Ankara’da ayrı aday çıkarmasının seçmen tarafından cezalandırıldığını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’la ilgili de konuşan Aydın “Yani iki tane büyükşehir statüsünde halkın da sevdiği iki isme ağır sözlerle yaptığımız saldırıların bizi her gün daha aşağı çektiği bir süreci yaşadık. Seçmenimiz bize ‘Siz ne yapıyorsunuz’ diyerek bize büyük bir ceza verdiklerini görmek lazım” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘İŞBİRLİĞİ YAPMANIN DOĞRU OLACAĞINI SÖYLEDİM’ 

Aydın’ın “Toplantıda ‘Biz bu seçime ittifakla girelim bir dahaki seçime hür ve müstakil girelim’ dediniz. Yoksa siz de o oylamada CHP ile ittifak yapmayalım diyenlerden miydiniz?” sorusuna yanıtı şöyle oldu:

“Ben yumuşak bir geçişi savundum. Bu dönemde partinin imkanları, fırsatlarıyla beraber işbirliği yapmanın daha doğru olacağını söyledim” diye yanıt verdi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com