Jose Mourinho resmen Fenerbahçe’de: Sizin hayallerimiz, artık benim hayallerim

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye resmen imza attı: "Sizin bu tutkunuz için burada olmayı gerçekten çok istedim. Sizin hayallerimiz, artık benim hayallerim. Sizin rüyalarınız, artık benim rüyam."

KRONOS 03 Haziran 2024 SPOR

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye resmen imza attı. Mourinho önümüzdeki 2 yıl boyunca Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapacak.

Ülker Stadyumu’nu dolduran taraftarlar, Jose Mourinho’ya büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Jose Mourinho burada yaptığı açıklamada, “Bu forma benim derime işleyecek. Sizin hayallerimiz, artık benim hayallerim. Sizin rüyalarınız, artık benim rüyam” dedi.

‘BU FORMA BENİM DERİME İŞLEYECEK’

Mourinho’nun yaptığı açıklamalar şöyle:

“Fenerbahçe ile adımın anıldığı ilk andan beri hissediyorum. Normalde bir teknik adam elde attığı büyük zaferden sonra sevgiyi görür. Ben öncesinden bu sevgiyi hissediyorum. Bu büyük bir sorumluluk ve size söz veriyorum, ben de sizin ailenize bağlı olacağım. Bu forma benim derime işleyecek.

“Türk futbolu, Süper Lig için çalışmak ve burayı geliştirmek istedim. Ama en önemlisi ne Türk futbolunu geliştirmek ne de ligi. Asıl önemli olan şey Fenerbahçe!

Ali Koç’u tanıdığım günden beri buraya, sizler için burada olmayı çok istedim. Sizin bu tutkunuz için burada olmayı gerçekten çok istedim. Sizin hayallerimiz, artık benim hayallerim. Sizin rüyalarınız, artık benim rüyam.”

Jose Mourinho, tribün tribün gezerek Fenerbahçeli taraftarları selamladı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com