Jose Mourinho: Yapacak bir şeyim yoktu, Galatasaray’ı yatakta izledim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine ilişkin konuştu: "Onu henüz düşünmedim. Oynadıkları maçı izledim. Yapacak bir şeyim yoktu, yatağımdaydım."

KRONOS 16 Eylül 2024 SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi için, “Onu henüz düşünmedim. Oynadıkları maçı izledim. Yapacak bir şeyim yoktu, yatağımdaydım” dedi.

Jose Mourinho, Kayserispor’u 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, takımının ikinci yarıdaki performansını beğenmediğini söyledi. Portekizli teknik adam, “İlk yarıdaki hırsı ikinci yarıda göstermedik. Çok hata yaptık, sanki oyuncular 3 puanı alıp eve gitmek istiyor gibiydi. Çok fazla top kaybı yaptık, topu tutamadık. Bir hırs problemimiz vardı ve ben daha farklı şekilde olmasını tercih ederdim. 2-0 oyuncuları rahatlatmış gibiydi. Ancak kazanmayı bildik” diye konuştu.

Transfer döneminin bitmesinin takımı pozitif etkilediğini belirten Mourinho, “Artık oyuncuların kafalarında soru işareti yok. Transfer penceresi kapandıktan sonra daha stabil bir görüntü sergileyebiliyoruz. kaliteli bir kadromuz var. Kulübümüz bana çalışabilmem için iyi bir kadro kurdu” ifadelerini kullandı.

‘OYNADIKLARI MAÇI İZLEDİM’

Galatasaray-Rizespor maçını izlediğini ancak derbiyi henüz düşünmediğini belirten Mourinho, şunları söyledi:

“Oynadıkları maçı izledim. Yapacak bir şeyim yoktu, yatağımdaydım.”

Derbiye hazırlanmak için Galatasaray’a göre daha fazla zamanları olduğunun hatırlatılması üzerine Portekizli isim, “Bunun bir avantaj olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com