‘MHP, 17-25 Aralık’ı unutturmak istemiyormuş; AKP hatırlamak istiyor mu?’

'Zaten herkes konuşuyor, bir tek AK Parti sözcüleri konuşmuyor. Demek hiç üstlerine alınmıyorlar, oralı bile değiller. İktidar ortakları arasında sorun olmayabilir, onlar birbirinin dilinden anlıyor. Fakat siz, siz olun; 17-25 Aralık’ı kendi başınıza hatırlatmayı denemeyin.'

KRONOS 21 Ağustos 2024 GÜNDEM

Karar yazarı Akif Beki, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 17-25’de dondurduğu saati makam odasına ’17-25 Aralık kumpasını unutturmamak’ için tekrar koydurduğuna dair açıklamasını tiye aldı ve ‘Ortağı, 17-25 Aralık’ı unutturmak istemiyor ama AK Parti, o kadar da hatırlamak istiyor mu?’ diye sordu.

Beki Zaten herkes konuşuyor, bir tek AK Parti sözcüleri konuşmuyor. Demek hiç üstlerine alınmıyorlar, oralı bile değiller. Onlar birbirinden memnun, kime ne! Fakat siz, siz olun; 17-25 Aralık’ı kendi başınıza hatırlatmayı denemeyin.’ dedi.

Akif Beki şunları yazdı:

Bahçeli’nin 17-25’te dondurduğu saati, AK Parti’yle ittifaka girdiği 2016’dan sonraki fotoğraflarda yoktu.

17-25 saati; emniyet ve yargıdaki paralel yapının, iktidara karşı rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla başlattığı 17-25 Aralık operasyonlarını gösteriyordu. 17-25 Aralık darbe veya kumpas girişimi diye anılan süreç…

İşte o saat, Bahçeli’nin makam odasında temmuz başından beri çekilen fotoğraflara geri dönmüş görünüyor.

Ama Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, makamında Bahçeli’yi ziyaret görüntülerine kadar fark edilmedi. Arşiv taranınca önceki görüntülerde gözden kaçtığı anlaşıldı. Meğer bir süredir yeniden oradaymış.

Hesabı sorulana dek 17-25’e sabitlendiği söylenen saatin tekrar ortaya çıkması, ortalığı karıştırmaz mı! Karıştırdı.

Peki, ortakların dumanla haberleşmeye devam ettiğine yorulabilir miydi?

Yanlış sonuç çıkarmaya müsaitti.

İçime doğmuş, malum olmuş gibi X’ten hemen şüphemi yazmıştım.

Bu fotoğraftan AK Parti’ye mesaj çıkaranlar, MHP’ye iftira atıp yine havanda su dövüyor olabilirdi.

Nitekim sandığımız gibi değilmiş. Sabahına Bahçeli’den, kendine has üslubuyla düzeltme, yalanlama yetişti.

Ortağa aba altından sopa gösterilmiyormuş. Cumhur İttifakında çatlak var gibi gösteren dedikoducu ve fitnecilerle de hesaplaşacaklarmış.

Kabak, bir kez daha iletişim kazası kurbanlarının başına patladı yani. Ortakların arasına girilmeyeceğini öğrenemediler hâlâ.

Peki o saat, orada ne mi arıyormuş?

17-25 Aralık kumpasını hatırdan ve gündemden çıkarmak mümkün, doğru olmadığı için geri konmuş.

Ortada şifre falan yok, çözmeye çalışarak havanda su dövmeyi bırakmak en iyisi.

Geriye tek bir sorun kalıyor: Ortağı, 17-25 Aralık’ı unutturmak istemiyor ama AK Parti, o kadar da hatırlamak istiyor mu?

Onu da bırakın, kendileri düşünsün.

Zaten herkes konuşuyor, bir tek AK Parti sözcüleri konuşmuyor. Demek hiç üstlerine alınmıyorlar, oralı bile değiller. Onlar birbirinden memnun, kime ne!

Yalnız… İktidar ortakları arasında sorun olmayabilir, onlar birbirinin dilinden anlıyor. Fakat siz, siz olun; 17-25 Aralık’ı kendi başınıza hatırlatmayı denemeyin.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com