Kayıp lise öğrencisi otoparkta ölü bulundu

İzmir Buca'da dünden beri haber alınamayan 16 yaşındaki denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu.

KRONOS 03 Haziran 2024 GÜNDEM

İzmir’in Buca ilçesinde denizcilik lisesi öğrencisi olan H.H.K., dün saat 16.00 sıralarında, yakınlarına Hasanağa Bahçesi’ne gideceğini söyleyerek Adatepe Mahallesi’ndeki evlerinden çıktı. Ailenin iki çocuğundan büyüğü olan K. akşam eve dönmeyip, telefonuna da cevap vermeyince yakınları durumu polise bildirdi. Yakınları, bir yandan da kendi imkanlarıyla H.H.K.’yi gidebileceği yerlerde aramayı sürdürdü. Ancak, K.’ye ulaşılamadı.

CANSIZ BEDENİ ÜZERİNDE MORLUK TESPİT EDİLDİ
Bugün de aramalara devam eden yakınları, H.H.K.’yi evlerine 400 metre mesafede, bir binanın altındaki otoparkta yerde hareketsiz buldu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, H.H.K.’ın yaşamını yitirdiğini belirlendi. Polisin, K.’nin cansız bedeni üzerinde yaptığı incelemede morluk tespit edildi.


H.H.K.’nin cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. K.’nin cenazesi götürülürken yakınları gözyaşlarına boğuldu, annesi H.K. (38) bayıldı. H.K.’ye yakınları müdahale etti.

Polis, H.H.K.’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com